GYIK

Találd meg kérdésedre a választ

Jelenleg üzletünk nincsen, csak online vásárlásra van lehetőség.
Jelenleg nincs lehetőség próbalehetőségre, de kérlek nézd meg minden termék leírásánál lévő mérettáblázatot, ami nagyban segíthet a vásárlásban és a megfelelő méret kiválasztásában.
Igen, természetesen, 14 napig indok nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ez esetben a teljes összeget egy általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza. A csomag visszajuttatásának költsége téged terhel. Kérjük vedd figyelembe, hogy a terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában tudjuk visszavenni. Kimosott, csomagolás nélküli, az eredetivel összeegyeztethetetlen illatot árasztó terméket nem áll módunkban sem cserélni, sem visszavásárolni.
Ha nem tudod átvenni, mert nem vagy otthon, értesítést kérsz, semmi probléma. Írd nekünk megjegyzésbe a rendelésnél, hogy keressenek mielőtt hozzák a csomagot.
Magyarország esetében a csomag kiszállításának időtartama 5-8 munkanap akár 2 munkanap múlva is kiérhet a csomag.
Kérjük csak akkor rendeld meg a terméket, ha biztosan át tudod venni a csomagot az általunk kiirt időintervallumban. Ha nem megfelelő az időpont, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, vagy a megjegyzés rovatba (rendelés közben) írd meg nekünk. A futár kétszer szállítja ki a megadott címre a megrendelt terméket, ezután öt napig lesz postán átvehető. Amennyiben a csomag nem kerül átvételre a postán sem, vagy elutasítod a csomag átvételét, a továbbiakban már csak előre utalással tudsz rendelni webáruházunkban.

Nem találod kérdésedre a választ?

Írj nekünk üzenetet

Bezárás